Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

MASKE VE ELDİVENLER YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN

MASKE VE ELDİVENLER YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN

MASKE VE ELDİVENLER YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN

YÜREGIR PAZARLARINDA SIKI DENETIM

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in talimatiyla maske satisinin yasaklanmasi ve pazar yerleri ile toplu mekânlarda maske takilmasinin zorunlu hale getirilmesinin ardindan Yüregir Belediyesi ilçede bulunan tüm pazarlarda vatandaslara maske dagitti.

 

Pazar girislerinde önlemlerini artiran Yüregir Belediyesi zabita ekipleri vatandaslara maske ve eldiven dagitimi gerçeklestirdi. Sokaga çikmalari yasak oldugu halde aileleri ile birlikte pazara gelen çocuklar ve yasak kapsamindaki yaslilar pazara alinmadi. Pazar girislerinde antiseptik uygulamasi da baslatan Yüregir Belediyesi hijyen kurallarina uyulmasi ve sosyal mesafe konusunda esnaflari ve vatandaslari uyardi.

 

Zorlu bir süreçten geçildigini kaydeden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Dünya büyük bir sinav veriyor. Simdi kenetlenme zamani. Hep birlikte bireysel ve kurumsal olarak daha duyarli davranmak zorundayiz. Her bireyin sorumlulukla hareket ettigi takdirde bu zorlu süreci daha hizli ve en az kayipla atlatacagimiza yürekten inaniyorum. Biz Yüregir Belediyesi olarak ilk günden itibaren tüm imkânlarimizla, var gücümüzle sahadayiz.” dedi.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli